Τον αδικεί η κριτική!

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Η κριτική των πρασίνων

Ο Φακούντο Σάντσες μέτρησε την ασίστ στον Μακέντα στο 1-0, αλλά και πάλι δεν ξέρυγε της κριτικής αφού έδωσε πέναλτι στον Παναιτωλικό στο τέλος.

Ο Φακούντο Σάντσες μέτρησε την ασίστ στον Μακέντα στο 1-0, αλλά και πάλι δεν ξέφυγε της κριτικής αφού έδωσε πέναλτι στον Παναιτωλικό στο τέλος.

Ο Αργεντινός δεν μας έχει μαγέψει κιόλας με τις επιδόσεις του (στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη σου έδινε την εντύπωση ότι τον είχες φέρει στο κλαμπ από ομάδα…τοπικού πρωταθλήματος), αλλά θα είναι άδικο να μην του αναγνωριστεί ότι πάει πάνω-κάτω την πλευρά του και μάλιστα έχει το μισό κόστος από τον Ματίας Γιόχανσον που ζήταγε 400 χιλιάρικα για να ανανεώσει.

Το παιδί έχει δυνάμεις να πάρει όλη την πλευρά, κάτι που ελευθερώνει τα χέρια του Λάζλο Μπόλονι που έχει στο ρόστερ ακραίους που χρειάζεται να κλείσουν προς τα μέσα.

Για να εκμεταλλευτείς τα προσόντα τόσο του Αϊτόρ όσο και του Βιγιαφάνες που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την δημιουργία του Παναθηναϊκού ξεκινώντας από τα άκρα και μπαίνοντας προς τα μέσα, είναι πολύ σημαντικό οι δύο μπακ να έχουν την δυνατότητα να πάρουν μόνοι τους την πτέργυα.

Ο Σάντσες παίζει σε υψηλή ένταση, έχει ανεβάσματα, ταχύτητα και μπορεί να ελευθερώσει τον εξτρέμ που αγωνίζεται μπροστά του.

Δεν πρόκειται για μπακ με καλό πόδι, που από τις σέντρες του βγαίνουν μαγικά πράγματα, συνολικά επιτίθεται μετά από κερδισμένη μονομαχία στην πλευρά, αξιοποιώντας τους ελεύθερους χώρους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News