Τόμας: «Θέλαμε Ολυμπιακό, αλλά δεν έπαιξαν ποτέ-Επιθυμία μου να μείνω»»

Τόμας: «Τώρα στρεφόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ντεσόν Τόμας.

Ακόμα τόνισε ότι θα προτιμούσε σαν αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθώς είναι ο μεγάλος αντίπαλος και τέτοια παιχνίδια δίνουν χαρά σε όλους.

Αναλυτικά όσα είπε

«Υπάρχουν καλές ομάδες στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ, το Περιστέρι, ο Προμηθέας… Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι. Σίγουρα θα θέλαμε τον Ολυμπιακό που είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Είναι διαφορετικό και για τους οπαδούς μας, θα το χαίρονταν περισσότερο και θα μιλούσαν όλοι γι’ αυτό. Θα ήταν καλό να τον είχαμε στα playoffs, αλλά δεν έπαιξαν ποτέ, οπότε προχωράμε μπροστά», τόνισε στην «Πράσινη».

«Σίγουρα νιώθουμε φαβορί. Θέλουμε να φτάσουμε στο πρωτάθλημα, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο. Νιώθω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θεωρώ ότι το αξίζουμε. Είναι υπέροχα που παίζουμε και πάλι. Μας απομένουν πέντε νίκες για το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Όσο για το δικό του μέλλον; «Το να παίξω στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι που με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου και ο κόουτς Πιτίνο πίστεψε στα όσα μπορώ να κάνω. Μου αρέσει εδώ και θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Προσωπικά μου αρέσει πολύ εδώ και θα ήθελα να μείνω. Ο ουρανός είναι το ταβάνι για μένα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News