Τόμας: «Θα ηρεμήσω και θα δω ποιο είναι το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου»

«Δεν έχουμε ταβάνι!»

Ο Ντεσόν Τόμας μίλησε στη NOVA κάνοντας μια αποτίμηση της σεζόν που τελείωσε και αποκαλύπτοντας το μυστικό του εξαιρετικού δεύτερου μισού που έκανε σε Ευρωλίγκα και Basketleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σεζόν:
«Αισθάνομαι καλά για τη φετινή σεζόν που τελείωσε, από τον χαρακτήρα όλων, για το πόσο πρόθυμα δούλευαν. Δεν τα καταφέραμε στην Ευρωλίγκα, αλλά νωρίτερα κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάναμε στα πλέι-οφ. Κερδίσαμε 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια, προκριθήκαμε στα πλέι-οφ, δεν τα καταφέραμε απέναντι στη Ρεάλ, αλλά καταφέραμε αρκετά πράγματα.

Είναι κάτι ξεχωριστό, όταν είσαι στην 14η θέση και κερδίζεις 8/9 παιχνίδια και ανεβαίνεις στην 6η θέση. Ο Ρικ Πιτίνο ήρθε και τα άλλαξε όλα, άλλαξε την ψυχολογια, ήταν ο μέντορας μας και αυτός που μας έδωσε κίνητρο. Πάντα έλεγα ότι θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος και αυτό κάναμε».

Για το φανταστικό δευτερό μισό που έκανε ο ίδιος:
«Ήταν δύσκολα στην αρχή. Έπρεπε να μείνω θετικός και να συνεχίσω να πιστεύω σε αυτά που μπορούσα να κάνω. Άλλαξε ο προπονητής και πάντα έλεγα ότι μια αλλαγή προπονητή μπορεί να σου διαλύσει την αυτοπεποίθηση ή να σου δώσει αυτοπεποίθηση. Αυτό έκανε ο Πιτίνο, μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να παίξω το παιχνίδι μου. Παίζω πολύ καιρό και ξέρω τι είμαι ικανός να κάνω. Από τη στιγμή που ο προπονητής μου έδωσε την αυτοπεποίθηση, ήξερα ότι μπορούσα να είμαι επιτυχημένος στην Ευρωλίγκα».

Για τα καλοκαιρινά του σχέδια:
«Θα επιστρέψω σπίτι, θα είμαι με την οικογένεια μου, μου λείπουν οι δύο γιοι μου! Θα ηρεμήσω και θα δω ποιο είναι το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News