Τόμας: «Έχω ακούσει καλά πράγματα για τον Πεδουλάκη»

«Δεν έχουμε ταβάνι!»

Ο Ντεσόν Τόμας τόνισε πως ο Παναθηναϊκός φέτος θα είναι διαφορετικός, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Χαρακτηριστικά, ο Τόμας δήλωσε στο gazzeta.gr:

«Έχουμε ευέλικτους παίκτες, που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Ειδικά στους ψηλούς, πολλοί παίζουν στις θέσεις «4» και «5». Είμαστε πιο πλήρης και δείχνουμε σε καλή κατάσταση. Θα είμαστε πιο εύστοχοι. Όλοι έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και φέτος όλοι μπορούν να σουτάρουν. Έχουμε πολύ καλούς σουτέρ! Και όταν έρθουν τα δύσκολα στα playoffs, τα τρίποντα θα μπαίνουν.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι καλός προπονητής, ήταν εδώ ξανά και το 2013. Έχω ακούσει καλά πράγματα για αυτόν. Εγώ θα προσαρμοστώ σε αυτά που θέλει και να παίξω το παιχνίδι μου σε υψηλότερο επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα μιλήσουμε και μεταξύ μας για να μου πει τι θέλει και σε ποια θέση θα με βάλει. Θα βοηθήσει πολλά παιδιά, που έχουν παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρουν πως προπονεί».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News