Το ύψος της χρηματιστηριακής αξίας των μεταγραφών του Παναθηναϊκού

Το ύψος της χρηματιστηριακής αξίας των μεταγραφών του Παναθηναϊκού

Κέρδη παρουσιάζονται στον ορίζοντα για τον Παναθηναϊκό από τις μεταγραφές του καλοκαιριού. Οι πράσινοι παρουσίασαν προσφάτως τους νεοαποκτηθέντες, οι οποίοι φιλοδοξούν να αναβαθμίσουν την ποδοσφαιρική ομάδα και να την οδηγήσουν ξανά στις επιτυχίες.

Ωστόσο, χαρακτηριστικό ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στη χρηματιστηριακή αξία των παικτών σύμφωνα πάντα με το TransferMarkt.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Προοπτική πώλησης Κολοβού στη Μολδαβία

Προτάθηκαν πρώην του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για αντι-Ρόκα

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Ο Παναθηναϊκός διανύει μια μακρόχρονια περίοδο μνημονίου και μελλοντικά μπορεί να στοχεύσει στην αύξηση των εσόδων του μέσω της πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή. Τι μπορεί να ελπίζει το «τριφύλλι»;

Φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν από τις προσωπικές επιδόσεις του κάθε παίκτη, αλλά μια πρώτη εικόνα από το value των προσθηκών της θερινής περιόδου είναι ορατή.

Η συνολική αξία των εννιά μεταγραφών ανέρχεται λίγο πάνω από τα 6 εκατ. ευρώ (6,3). Ένα πόσο μη αμελητέο για τα δεδομένα του συλλόγου…

  • Ο Ζαχίντ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με αξία 2 εκατ. ευρώ. Βέβαια, οι πράσινοι δεν έχουν αγοράσει τον παίκτη, ωστόσο, υπάρχει οψιον αγοράς 1,5 εκατ. ευρώ. Ίσως η επιλογή αυτή να αποδειχθεί συμφέρουσα.
  • Ο Μολό αποκτήθηκε με λίγα χρήματα, αν κοιτάξει κάνεις την αμείωτη πορεία του στην αγορά. Κοστίζει σήμερα 1,2 εκατ. ευρώ.
  • Νουνιες και Σενκεφελντ έχουν αξία 800 χιλιάδων ευρώ ο καθένας, και δεν αποκλείεται στα μέσα της σεζόν να αγγίξουν το εκατομμύριο.
  • Ο Κολοβός είναι Έλληνας διεθνής και αυτό θα μετρήσει αρκετά, εάν παρεό κι άλλες ευκαιρίες από τον Φαν Σιπ. Κοστίζει 600.000 ευρώ.
  • Ο Μπεκ είναι μια ειδική περίπτωση. Έχει αξία 400.000 ευρώ και οι τραυματισμοί του έχουν παίξει τον ρόλο τους σε αυτό.
  • Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Φάουστο έχει αξία 400.000.
  • Περεα και Κόναν ανήκουν σε μια ειδική κατηγορία των ελπιδοφόρων παικτών. Έχουν αξία 50.000 έκαστος , όμως, το νούμερο αυτό μπορεί ακόμη και να δεκαπλασιαστεί στο κοντινό μέλλον.

Eλέγξτε επίσης

Πεντάρα και 2 στα 2 ο Παναθηναϊκός!

Τριάρα του Παναθηναϊκού στη Λαμία!

Η Κ19 του Παναθηναϊκού δεν βρήκε… αντίπαλο, νικώντας με 0-3 τη Λαμία. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.