Το... βιολί του στην Ευρώπη - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ουίλιαμς: Αποκάλυψε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών

Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο για την 12η αγωνιστική της Euroleague

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την ανοδική πορεία του και υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο για την 12η στορφή της διοργάνωσης (21:00). Ο «εξάστερος» μπορεί να ηττήθηκε τη Δευτέρα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος (68-66). Όμως ο τρόπος που ήρθε η ήττα περισσότερο πείσμωσε τους «πράσινους», παρά τους απογοήτευσε. 

Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς κοίταξαν στα μάτια τους «ερυθρόλευκους» κι έχασαν τη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης. Ενώ αποχώρησαν από τον Πειραιά και με έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, η επικράτηση (67-81) με τη Ζαλκίρις στο Κάουνας διαδέχθηκε τις νίκες με Βιλερμπάν και Βίρτους και οι «πράσινοι» μετά από 2 χρόνια και 10 μήνες πανηγύρισαν τρεις διαδοχικές επιτυχίες στην διοργάνωση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Πανέτοιμος ο Πάρις Λι

Σύμφωνα με δηλώσεις του Πάρις Λι ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και στρέφεται στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο για την Euroleague. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Πρέπει απλώς να δούμε τι κάναμε και πώς φτάσαμε στην ήττα. Νομίζω ωστόσο ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Έχουμε δύο σπουδαίους σκόρερ τον Ντουέιν Μπέικον και τον Ντέρικ Γουίλιαμς, έναν καλό πόιντ γκαρντ τον Νέιτ Γούλτερς και πολλούς παίκτες –συμπεριλαμβανομένου και εμένα– που έχουν αποδεχθεί τους ρόλους τους. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Έχουμε εστιάσει μόνο στην Αρμάνι Μιλάνο».

Διαιτητικό τρίο και παράδοση

Οι «πράσινοι» αναζητούν την τέταρτη διαδοχική νίκη που θα τους διατηρήση σε επαφή με τα πλέι οφ και την πρώτη οκτάδα και κόντρα στην ιταλική ομάδα με την παρουσία του κόσμου τους στοχεύουν σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διευθύνουν, όπως ενημέρωσε η Euroleague, οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Έμιν Μογκούλκοτς και Εμίλιο Πέρεθ, οι οποίοι ορίστηκαν διαιτητές της αναμέτρησης.

Η ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, προδιαθέτει για ένα ματς θρίλερ. Από το 2018 οι συγκρούσεις των δύο στο ΟΑΚΑ, κρίνονται στις μικρές λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός μετράει δύο νίκες (80-72 και 86-83 στην παράταση), ενώ η Αρμάνι έχει «χαμογελάσει» τρεις φορές (83-86, 78-79, 75-76).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News