Το Τριφύλλι τον έστειλε... στον Παναμά!

Το Τριφύλλι τον έστειλε... στον Παναμά!

Στον Παναθηναϊκό Σικάγο γίνεται εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα φαίνονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jean Poul Cruvelier, μέλος της ομάδας του 2022 του Παναθηναϊκού Σικάγο, μεταγράφηκε στην Panama City FC (δεύτερη κατηγορία Παναμά) μόλις τελείωσε η καλοκαιρινή σεζόν της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή, η Panama City FC βρίσκεται στη 2η θέση του Ομίλου Β στη δεύτερη κατηγορία του Παναμά καθώς έχει 4 συμμετοχές με συνολικά 100 λεπτά καταγεγραμμένα μέχρι τώρα.

Δυστυχώς ο 21χρόνος ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Σικάγο. Αλλά όταν είναι υγιής, έχει δείξει ότι μπορεί να συνεισφέρει. 

Ακόμα έχει δεσμευτεί στον ΠΑΟ Σικάγο για το καλοκαιρινό πρωτάθλημα NPSL του 2023 μόλις τελειώσει η σεζόν του στον Παναμά. 

Οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν με μεγάλη ευχαρίστηση την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και τον περιμένουν σύντομα ξανά κοντά τους.

Μεταγραφή «βόμβα» Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό Σικάγο!

Ο Παναθηναϊκός Σικάγο προχώρησε στη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του με την απόκτηση του Κούντους Λαβάλ λόγω της χορηγίας του Ιωάννη Αλαφούζου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, o πρόεδρος του Τριφυλλιού βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες των ανθρώπων που ασχολούνται με την ακαδημία του Παναθηναϊκού στο Σικάγο.

Και μάλιστα το απέδειξε αυτό με την χορηγία που έκανε στην ομάδα η οποία βοήθησε να ολοκληρωθεί η τεράστια μεταγραφή του Κούντους Λαβάλ.

Ο Νιγηριανός σέντερ φορ είναι 27 χρονών και έχει αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα του Seattle Sounders, στην Α’ Αλβανίας με την Μπίλις αλλά και στη Β’ Αιγύπτου με την Χαράς Ελ-Χαντούτ έχοντας πολλές εμφανίσεις με αρκετά γκολ.

Η χρηματιστική του αξία ανέρχεται στα 165.000 δολάρια και έχει πάρει αρκετά βραβεία όπως player of the week ή goal of the week ενώ η μεταγραφή του αποτελεί μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον του Παναθηναϊκός Σικάγο.

Είναι μια πολύ μεγάλη μεταγραφή η οποία δεν θα μπορούσε να έχει γίνει χωρίς την βοήθεια του Ιωάννη Αλαφούζου.

Επόμενος στόχος του Παναθηναϊκού Σικάγο είναι η ομάδα να αναπτυχθεί και να φτάσει κάποια στιγμή να παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο και να συμμετέχει στο κύπελλο της Αμερικής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News