Τηλεοπτικό συμβόλαιο: Πιο γρήγορα φέτος

Τηλεοπτικό συμβόλαιο: Πιο γρήγορα φέτος

Ο Παναθηναϊκός, μεταξύ άλλων, φορτσάρει για την άδεια, διευθετώντας τις τελικές λεπτομέρειες.

Εκτός από τους πιστωτές και τους διακανονισμούς που πρέπει να πληρωθού, κάτι που αποτελεί ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα της άδειας.

Μπορεί η συγκεκριμένη άδεια, δηλαδή της ΕΠΟ, να μην οδηγεί στην άρση της ευρωπαϊκής τιμωρίας, ωστόσο θα αποτελέσει ακόμη ένα «όπλο», το οποίο θα κληθεί να καταθέσει ο Παναθηναϊκός στο αρμόδιο τμήμα της UEFA, αν θελήσει να φτάσει την υπόθεση στην τελική φάση της.

Βέβαια, αν υπάρχει ένα σημείο-κλειδί για την απόκτηση της άδειας αυτό είναι το εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς ο Παναθήναια πρέπει να έχει οπωσδήποτε δεδομένη τηλεοπτική στέγη και προβλεπόμενα έσοδα που θα δηλώσει για την επόμενη χρονιά, τα οποία εγγυημένα αυτή τη στιγμή δεν τα έχει. Γι αυτό και -σύμφωνα με τη Livesport, ίσως οι διαδικασίες για τη συμφωνία του τριφυλλιού με τηλεοπτικό κανάλι να επισπευσθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News