Το... τερμάτισε ο Σπάθας: «Αδικήθηκε ο ΟΦΗ, δεν δόθηκε πέναλτι στον Λάμπρου» (vid)

Το... τερμάτισε ο Σπάθας: «Αδικήθηκε ο ΟΦΗ, δεν δόθηκε πέναλτι στον Λάμπρου» (vid)

Τον καλύτερο του εαυτό έδωσε στη χθεσινή εκπομπή Super Μπάλα Live ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος τόνισε ότι ο ΟΦΗ αδικήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο.

Ο περίφημος… αναλυτής φάσεων της τηλεοπτικής εκπομπής είπε απίθανα πράγματα στον «αέρα» για τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός.

Εκείνος διαφώνησε τόσο με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος λίγο νωρίτερα ανέφερε πως «ο Καραντώνης είχε πιει ρακές!».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Ο Βέλεθ τραβάει και με τα δύο χέρια τον Λάμπρου. Είναι πέναλτι, δεν δόθηκε κάτι από τον διαιτητή. Στο 0-1 του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει κάποια περίπτωση οφσάιντ. Δεν επηρεάζεται ο Μεγιάδο, σωστά μέτρησε το γκολ. Στο 1-1 ο Ντουρμισάι επηρεάζει τον Μπρινιόλι, γίνεται η ανασκόπηση στο VAR κι όμως, ο Καραντώνης επιμένει στην απόφασή του. Ο βοηθός ήταν αφηρημένος στη φάση του 1-2 για τον Παναθηναϊκό.»

Για το πέναλτι του Βιτάλ και την αποβολή του Βιγιαφάνιες: «Το σώμα και το αριστερό βρίσκεται εντός. Η παράβαση γίνεται στο δεξί πόδι. Οπότε, υπάρχει φάουλ. Ο Βιγιαφάνιες βρίσκει κάτω χαμηλά στα πόδια τον Τσιλιανίδη και σωστά δίνεται το φάουλ. Είναι δεύτερη κίτρινη, κόκκινη για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Στο 3-2 του ΟΦΗ δεν υπάρχει κάποιο φάουλ στον Χουάνκαρ.».

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News