Το «τέλος» του αήττητου σερί μπορεί να ωφελήσει τον Παναθηναϊκό

Το «τέλος» του αήττητου σερί μπορεί να ωφελήσει τον Παναθηναϊκό

Ωραίοι οι αριθμοί των στατιστικών υπηρεσιών, τα σερί και τα ρεκόρ… αλλά η ουσία είναι μια, η βαθμολογία!

Η πρώτη ήττα μετά από 16 αγώνες ενός ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Παναθηναϊκού σίγουρα έσπειρε την απογοήτευση στο «πράσινο» στρατόπεδο (ακόμη και με τον τρόπο από τον οποίο προήλθε αυτή), αλλά μερικές φορές στη ζωή θα πρέπει να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις κοιτώντας την θετική πλευρά.




Αήττητο πρωτάθλημα δεν ήταν ο αρχικός στόχος του Παναθηναϊκού, στην πραγματικότητα στόχος δεν ήταν (και) η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εβδομάδα με εβδομάδα «χτίστηκε» αυτή η φιλοδοξία!

Το «στοπ» στο αήττητο θα ήταν ωφέλιμο να «ελαφρύνει» από τα άγχη τον Παναθηναϊκό που πλέον, δεν έχει να υπερασπιστεί κάποιο «ρεκόρ», παρά μόνο τη βαθμολογική του θέση, εκεί όπου ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ, έχει ξεκάθαρα αβαντάζ όντας στο +4 από την ΑΕΚ και στο +7 από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.




Το ζητούμενο είναι το Τριφύλλι να «καθαρίσει» το μυαλό του και να αφήσει πίσω του το αήττητο. Πλέον, και οι ομάδες που θα τον αντιμετωπίζουν, δεν θα τον βλέπουν σαν έναν αήττητο αντίπαλο , οπότε, «καίγεται» από μεριά τους, και ένα επιπλέον κίνητρο που είχαν απέναντι στους «πράσινους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News