Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου

Συγκινητικός ο Ανδρεόπουλος!

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έσπασε τη σιωπή του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσους τον στήριξαν τα τελευταία δύσκολα 24ωρα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συγκίνησε με το μήνυμα «καρδιάς» που ανάρτησε αναφέροντας μεταξύ άλλων για την επάρατη νόσο: «Τέρας, θα ηττηθείς!»

Διαβάστε παρακάτω:

«Με τα πολλά λόγια δεν τα πάω καλά. Αλλά στις δύσκολες ώρες είναι σημαντικό να νιώθεις συμπαράσταση – και από χτες το νιώθω αυτό πάρα πολύ έντονα. Αισθάνομαι την ανάγκη, λοιπόν, να πω κάποια ευχαριστώ εκ μέρους όλης της οικογένειάς μας. Σε όλους όσους με τόσο συγκινητικό τρόπο μας έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους και ιδίως:

Τα συλλυπητήρια του Δ.Σ της ΕΣΑΠ στην οικογένεια Ανδρεόπουλου
17:51 | 10.01.2019
Σε ολόκληρη την Παναθηναϊκή οικογένεια. ΑΟ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, απλούς φιλάθλους…. Οφείλω βέβαια να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού ΑΟ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την έμπρακτη βοήθειά του.

Στην οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ. Φορείς, συναδέλφους και αθλητές.

Σε αντιπάλους μέσα στις γραμμές του γηπέδου, που εξέφρασαν τόσο ανθρώπινα την συμπαράστασή τους.

Και βέβαια, σε φίλους που είναι δίπλα μας, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν γνωριζόμαστε, οι οποίοι εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

Πολύ περισσότερα από ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, αξίζουν οι γιατροί του Ομίλου Υγεία και το νοσηλευτικό προσωπικό στις ΜΗΘ. Φροντίζουν τους ασθενείς με ανθρωπιά και αυταπάρνηση.

Τον ίδιο αγώνα με την γυναίκα μου, δίνουν χιλιάδες άνθρωποι. Για όλους αυτούς, έχω να πω αυτό που σκεφτόμουν κάθε μέρα που την έβλεπα να μάχεται: Τέρας κάποτε θα ηττηθείς, γιατί σε πολεμούν άνθρωποι σαν την Νικολέτα….».

Eλέγξτε επίσης

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Χατζηγιοβάνης: «Κάλεσμα» στον κόσμο για χόρτοοο μαγικό... (pics)

Το είπε και το… έκανε ο Χατζηγιοβάνης! (pic)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τηρεί τις… υποσχέσεις του! Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού, πρόσφατα είχε δηλώσει …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.