Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του τμήματος μπάσκετ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στον Νίκο Παππά

Το συγκινητικό «ευχαριστώ» του τμήματος μπάσκετ ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στον Νίκο Παππά

Συγκινητική ανακοίνωση για τον συμπαίκτη τους, Νίκο Παππά, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μέχρι την κόρνα της λήξης με τον Νικόλα δεν θα πλήξεις… 

Στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στο μπάσκετ με αμαξίδιο, στον πάγκο του “τριφυλλιού” βρέθηκε ο Νίκος Παππάς και στήριξε την προσπάθεια της ομάδας μας.

Η σχέση του με το τμήμα υπήρξε από την αρχή πολύ “θερμή” και ήταν ένας από τους παίκτες που ερχόταν συνεχώς στις προπονήσεις και μιλούσε με τους αθλητές.

Πριν λίγο καιρό, κάθισε σε αμαξίδιο και δοκίμασε να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, παρακολούθησε κάποια ματς και ήταν ένας ενεργός συμπαίκτης μας με τον τρόπο του.

Επειδή ξέρουμε ότι δεν του αρέσουν τα λόγια , στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ “μίλησε” με… πράξεις που γνωρίζουμε ότι δεν θέλει να γνωστοποιηθούν.

Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο έχει βρει έναν δυνατό συμπαίκτη και ο Νίκος Παππάς είναι ένας από εμάς… στο γήπεδο, στον πάγκο ή στην εξέδρα.

“Γεια σου Παππά…”»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News