Το στοίχημα του Πογιάτος: Θα ζήσει ή θα… πεθάνει με τα πιστεύω του;

Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Πογιάτος - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Είναι δεδομένο πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού όταν αποκτήσουν αντοχές και βρεθούν μεταξύ τους θα βρουν διαστήματα που θα κυριαρχήσουν ολοκληρωτικά στο παιχνίδι.

Παίζοντας με τον Κουρμπέλη μοναδικό κόφτη ουσιαστικά θα μείνεις με πολλούς μπαλαδόρους στο χορτάρι για να επιβάλλεις το παιχνίδι σου. Το ανησυχητικό για τους αντιπάλους θα είναι όταν πως η ομάδα φροντίζει το διάστημα αυτό να είναι μεγάλο.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Άλλα πράγματα θέλεις από τον κάπτεν σου όταν η ομάδα κυριαρχεί και τελείως διαφορετικά όταν την περισσότερη ώρα τη μπάλα την έχει ο αντίπαλος.

Ο Πογιάτος επειδή πιέζεται και δεν θέλει να γίνει τόσο νωρίς στόχος επιθέσεων ίσως μελλοντικά παρατάξει την ομάδα και με δεύτερο αμυντικό χαφ για να καλύψει την απροθυμία των φορ να γυρίσουν στην άμυνα, ωστόσο η ιδιοσυγκρασία του είναι επιθετική.

Δείτε τι παίκτες ζήτησε στις μεταγραφές, κάτι που φανερώνει πως ο κόουτς θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να κάνει την ομάδα του ανταγωνιστική και τέρμα πιεστική προς τον αντίπαλο. Δυστυχώς για τον ίδιο είναι δεδομένο πως οι σκέψεις του γύρω από το ποδόσφαιρο δεν φτάνουν, αν η ομάδα δεν παίρνει νίκες.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Μπόλονι για όλα: Οι κομμένοι, οι μεταγραφές, τα συστήματα και το «σοκ»

Δεν παίρνει Καρύδα ο Παναθηναϊκός

Αλλαγή πλάνων από τον Λάζλο Μπόλονι αναφορικά με το ζήτημα του γυμναστή. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.