Το σκίτσο για τον Παναθηναϊκό που έγινε viral (pic)

Το σκίτσο για τον Παναθηναϊκό που έγινε viral (pic)

Η γνωστή «πράσινη» σελίδα Greenking1908 σχεδιάσε ένα σκίτσο, το οποίο έχει γίνει Viral τα τελευταία 24ωρα.

Αναλυτικά το post του:

«ΕΣΥ. Ναι ΕΣΥ που διαβάζεις αυτό εδώ. Είναι ένα διαφορετικό ποστ από αυτά που έχεις συνηθίσει να βλέπεις σε αυτή την σελίδα. Το ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια βλέπεις αλλιώς τον Παναθηναϊκό από ότι τον είχες συνηθίσει λίγο παλαιότερα (ειδικότερα αν είσαι και πιο μεγάλος σε ηλικία) και από ότι τον ονειρεύεσαι. Και είσαι περίπου σαν τον τύπο στην φωτογραφία μετά από κάποιον κακό αγώνα. Απογοητευμένος και σκεπτόμενος τις καλές στιγμές του κάθε τμήματος μας.

Του τμήματος που αγαπάμε και κρίνεται όλη η διάθεση μας από αυτό. Του μεγαλύτερου συλλόγου στη Ελλάδα. Εγώ δεν είμαι εδώ ούτε για να σου χρυσώσω το χάπι, ούτε για να σου πω ψέματα. Απλός οπαδός σαν εσένα είμαι άλλωστε.

Είμαι εδώ για να σου πω ότι όλες οι μεγάλες ομάδες κάποια στιγμή στην ιστορία τους κάνουν μερικά χρόνια “κοιλιά”. Είμαι εδώ για να σου πω ότι όσο απογοητευμένος και να νιώθεις πρέπει να βρεις το κουράγιο να στηρίξεις την ομάδα της καρδιάς σου. Γιατί δεν έγινες Παναθηναϊκός μόνο για τα τρόπαια. Σίγουρα είναι ωραία. Αλλά μεταξύ μας, 111 χρόνια ιστορίας, γίνεται να είναι όλα ρόδινα;

Είμαι εδώ για να σου δώσω ένεση αγάπης για την ομάδα που αγαπάς. Το τριφύλλι μας. Είμαι εδώ για να σου πω ότι όσο κακή και να είναι η κατάσταση, με απαξίωση και γκρίνια σίγουρα δε θα γίνει όπως την ονειρευόμαστε. Μόνο με στήριξη. Παντού. Όπως μπορούμε. Οπότε μπορούμε.

[the_ad id=”273506″]

Το ξέρω είναι δύσκολο αν δε σου δίνει και η ομάδα ένα κίνητρο, όμως να είσαι σίγουρος ότι όταν έρθουν οι καλές εποχές θα είσαι περήφανος για τον εαυτό σου που στάθηκες στην ομάδα στα δύσκολα χρόνια της. Με στήριξη και αγάπη. Και όχι με μιζέρια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΕΣΥ. Ναι ΕΣΥ που διαβάζεις αυτό εδώ. Είναι ένα διαφορετικό ποστ από αυτά που έχεις συνηθίσει να βλέπεις σε αυτή την σελίδα. Το ξέρω ότι τα τελευταία χρόνια βλέπεις αλλιώς τον Παναθηναϊκό από ότι τον είχες συνηθίσει λίγο παλαιότερα (ειδικότερα αν είσαι και πιο μεγάλος σε ηλικία) και από ότι τον ονειρεύεσαι. Και είσαι περίπου σαν τον τύπο στην φωτογραφία μετά από κάποιον κακό αγώνα. Απογοητευμένος και σκεπτόμενος τις καλές στιγμές του κάθε τμήματος μας. Του τμήματος που αγαπάμε και κρίνεται όλη η διάθεση μας από αυτό. Του μεγαλύτερου συλλόγου στη Ελλάδα. Εγώ δεν είμαι εδώ ούτε για να σου χρυσώσω το χάπι, ούτε για να σου πω ψέματα. Απλός οπαδός σαν εσένα είμαι άλλωστε. Είμαι εδώ για να σου πω ότι όλες οι μεγάλες ομάδες κάποια στιγμή στην ιστορία τους κάνουν μερικά χρόνια “κοιλιά”. Είμαι εδώ για να σου πω ότι όσο απογοητευμένος και να νιώθεις πρέπει να βρεις το κουράγιο να στηρίξεις την ομάδα της καρδιάς σου. Γιατί δεν έγινες Παναθηναϊκός μόνο για τα τρόπαια. Σίγουρα είναι ωραία. Αλλά μεταξύ μας, 111 χρόνια ιστορίας, γίνεται να είναι όλα ρόδινα; Είμαι εδώ για να σου δώσω ένεση αγάπης για την ομάδα που αγαπάς. Το τριφύλλι μας. Είμαι εδώ για να σου πω ότι όσο κακή και να είναι η κατάσταση, με απαξίωση και γκρίνια σίγουρα δε θα γίνει όπως την ονειρευόμαστε. Μόνο με στήριξη. Παντού. Όπως μπορούμε. Οπότε μπορούμε. Το ξέρω είναι δύσκολο αν δε σου δίνει και η ομάδα ένα κίνητρο, όμως να είσαι σίγουρος ότι όταν έρθουν οι καλές εποχές θα είσαι περήφανος για τον εαυτό σου που στάθηκες στην ομάδα στα δύσκολα χρόνια της. Με στήριξη και αγάπη. Και όχι με μιζέρια. _ #paofc #paobc #panathinaikos #panathinaikosbc #panathinaikosfc #panathinaikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ο Πράσινος Βασιλιάς 👑 (@greenking1908) στις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News