«Το σημερινό ματς είναι "ταμάμ" για τον Παναθηναϊκό... »

«Το σημερινό ματς είναι "ταμάμ" για τον Παναθηναϊκό... »

O Γιάννης Σερέτης μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος στην LIVE SPORT:

Τελείωσε η μεταγραφική περίοδος, μπήκε και μια άνω τελεία στην κατρακύλα με… έκτη που είχε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί της Λαμίας.

Η αποτυχία στην Τρίπολη πόνεσε αφάνταστα όλο τον οργανισμό, το πρόγραμμα παραμένει πάρα πολύ δύσκολο στο φινάλε του πρωταθλήματος με τρία πολύ δύσκολα (στα πέντε) εκτός έδρας ματς (Άρης, Ολυμπιακός, Ατρόμητος), όμως τη σημερινή αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης« ο Παναθηναϊκός καλείται να την αντιμετωπίσει ως μια μεγάλη ευκαιρία και όχι ως ένα μεγάλο εμπόδιο.

Αν ασφαλώς θέλει να παραμείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου…

Το σημερινό ματς είναι «ταμάμ» για τον Παναθηναϊκό προκειμένου-αν φύγει με το τρίποντο-να σηκωθεί ξανά για τα καλά όρθιος και να αρχίσει το τρέξιμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διότι μια νίκη απόψε θα είναι τόνους βαρύτερη από τα τρίποντα εναντίον του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Γιάννινα και της Λαμίας που είναι οι τρεις ομάδες που έχει νικήσει στον β’ γύρο.

Ανανέωση Βαγιαννίδη: Η διάρκεια, οι τωρινές απολαβές και η αύξηση

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τους Πέρεθ και Σένκεφελντ, περιμένει τον Αϊτόρ στην Αθήνα για τις υπογραφές και ασχολείται με την περίπτωση του Κουρμπέλη για να κλείσει τις εκκρεμότητες του καλοκαιριού.

Από κει και πέρα, οι Πράσινοι αναμένεται να δέσουν έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βαγιαννίδη τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση όλος ο Σύλλογος καθώς έχει τρομερή εξέλιξη στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Έλληνας δεξιός μπακ είχε το τελευταίο διάστημα κρούσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Οι πιο δελεαστικές ήταν από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και την Λέγκια Βαρσοβίας με τους πρωταθλητές Πολωνίας να προσπάθησαν πολύ όμως οι Πράσινοι απέρριψαν όλες τις προτάσεις.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έχει σκοπό να προτείνει στον Βαγιαννίδη νέο συμβόλαιο ως το 2026 και αυξημένες απολαβές σε σύγκριση με τα 120.000 που εισπράττει τώρα.

Τέλος, ο παίκτης έχει μάθει για την πρόταση που θα του γίνει και έχει συμφωνήσει καθώς βλέπει πως ο υπολογίζεται κανονικά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr