Το σχόλιο του Παπαγιάννη για την ήττα από τη Ζαλγκίρις

Ο Παπαγιάννης υπέγραψε και... έδειξε τα τρόπαια (pics)

Διαβάστε το μπλογκ του Γιώργου Παπαγιάννη στον ΕΣΑΚΕ για την επερχόμενη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή κάναμε μία «κακή» ήττα στον… μαραθώνιο της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δίνοντας το δικαίωμα στη Ζαλγκίρις να πάρει μία μεγάλη διαφορά. Στην επανάληψη, παίξαμε κατά μεγάλο βαθμό βάσει του πλάνου μας, καταφέραμε να προηγηθούμε, όχι όμως και να κερδίσουμε τον αγώνα που ήταν και ο στόχος μας. Η διοργάνωση έχει ακόμα πολύ δρόμο και θα έχουμε την ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, αρκεί να μην παρουσιάσουμε ξανά εικόνα ανάλογη του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Όπως έχω αναφέρει και στα προηγούμενα blog, με αυτό το τόσο βεβαρυμένο πρόγραμμα δεν έχουμε το δικαίωμα να στεκόμαστε σε αγώνες που πέρασαν. Μόνο να βλέπουμε τα λάθη μας και να βελτιωνόμαστε. Πλέον, αυτό που μας απασχολεί είναι το προσεχές παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Τρέφουμε μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό στην ομάδα της Κρήτης, αφού έχει μετατραπεί σε μια σταθερή «δύναμη» στην Basket League.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αλλά είμαι βέβαιος πως θα αντιδράσει και θα βρει τον δρόμο του. Απέναντί τους επιβάλλεται να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ακολουθώντας το πλάνο μας να παίξουμε ωραίο μπάσκετ ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News