Το σχόλιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου για Παναθηναϊκό!

«Πρόταση Παναθηναϊκού σε Κυριάκο Παπαδόπουλο»

Το Σάββατο κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν κάνει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο πρόταση για συμβόλαιο συνεργασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα διαψεύδονται κατηγορηματικά από το τριφύλλι.

Επισημαίνεται μάλιστα από τους ανθρώπους των πράσινων πως ο ποδοσφαιριστής προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, έχοντας εξασφαλίσει ειδική άδεια από τον Γιώργο Δώνη προκειμένου μονάχα να διατηρηθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Πέραν αυτού, όπως ξεκαθαρίζεται, δεν υπάρχει τίποτα άλλο και άρα δεν τίθεται θέμα πρότασης για συμβόλαιο συνεργασίας.

Πέρα απ την ξεκάθαρη διάψευση του Παναθηναϊκού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με την Πράσινη, δήλωνε άγνοια στο περιβάλλον του αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα. Αφού ξαφνιάστηκε μόλις το έμαθε συμπλήρωνε «δεν ξέρω τίποτα τέτοιο».

Υπενθυμίζεται πως, όπως έγραψε το newspao.gr, ο Ελληνας στόπερ θα απασχολήσει εφόσον ρίξει το κασέ του και αποχωρήσει κάποιος βασικός αμυντικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News