Το σχόλιο του Χρήστου Δώνη για την ανανέωση Χατζηγιοβάνη

Δώνης: «Η πιο δύσκολη μέρα του πατέρα μου στον Παναθηναϊκό»

Στην εμφάνιση ειδικά αυτή του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε μέσος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δώνης τονίζοντας πως οι «πράσινοι» θύμισαν την περσινή ομάδα.

Αρχικά ο Χρήστος Δώνης μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι ανέφερε τα εξής:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί προερχόμασταν από ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά το χάσαμε. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε στις καλές εμφανίσεις. Πιστεύω πως έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε τον εαυτό μας, ήμασταν καλοί και με την Ξάνθη, άσχετα αν το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Σήμερα, κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο που μου θύμισε λίγο την περσινή χρονιά και νομίζω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το κακό δεύτερο ημίχρονο: «Στο δεύτερο ημίχρονο, επειδή θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, κλειστήκαμε πίσω. Προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε γκολ και να μην δεχτούμε φάσεις. Από εκεί και πέρα, πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, θα μπορούσαμε να το κάνουμε σε 3-4 ευκαιρίες, αλλά το θετικό είναι πως δεν δεχτήκαμε γκολ».

Για το αν η σημερινή νίκη είναι ένα “σκαλοπάτι” για τα επόμενα ματς: «Ναι, σίγουρα. Η ομάδα μας χρειάζεται ψυχολογία και αυτό ήταν ένα ματς ψυχολογίας».

Για την επιστροφή του Χατζηγιοβάνη: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός χαρακτήρας. Τον χρειαζόμαστε στην ομάδα και για καλό δικό του αλλά και της ομάδας, ανανέωσε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News