To σχόλιο Περέα για την απουσία Δώνη από τον πάγκο

Με Περέα θα... καρφώσει τον Περαία!

Στο αυριανό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και την απουσία του Γιώργου Δώνη από τον «πράσινο» πάγκο αναφέρθηκε ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός εξέφρασε την άποψη ότι το «τριφύλλι» δεν θα επηρεαστεί από την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Έλληνα τεχνικό και θα παλέψει για τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κολομβιανός επιθετικός στο Novasports

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τούμπα: «Ξέρουμε ότι κάναμε καλή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη. Ο αγώνας αυτός μας αφήνει μια πικρή γεύση, γιατί προσπαθήσαμε για τη νίκη, ωστόσο για άλλους λόγους δεν ήρθε. Όμως ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Πρέπει να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε όσα κάνουμε στην προπόνηση και στους αγώνες. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με θέληση και όρεξη. Κάναμε καλή προετοιμασία, ώστε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ».

Για το αν θα επηρεάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού η απουσία του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο: «Νομίζω ότι η απουσία του προπονητή δεν θα μας επηρεάσει, καθώς υπάρχει ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και έχουμε άριστη επικοινωνία. Μέσα στην εβδομάδα κάναμε όλα όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας, είμαστε καλά προετοιμασμένοι και νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Για το αν ανυπομονεί για το πρώτο του επαγγελματικό γκολ: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα το ονειρεύομαι. Δεν πιέζομαι για να το πετύχω, όμως θα κάνω τα πάντα και όταν θα έρθει το πρώτο γκολ, θα ακολουθήσουν και πολλά άλλα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News