Το σχόλιο Καλάθη για τις διαφορές των Πεδουλάκη-Πιτίνο

Γιαννακόπουλος για Καλάθη: "Αφεντικό..."

Ο Νικ Καλάθης βραβεύτηκε σήμερα από την Basket League για την περασμένη σεζόν.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού «σάρωσε» όλα τα βραβεία καθώς αναδείχθηκε MVP αλλά και πιο δημοφιλής παίκτης του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις του μετά τη βράβευσή του απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τις διάφορες του Αργύρη Πεδουλάκη με τον Ρικ Πιτίνο.

Αναλυτικά

«Ευχαριστώ για το βραβείο. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον προπονητή μου και τον οργανισμό. Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή σεζόν με υγεία», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση.

Στη συνέχεια, κατά τη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ ρωτήθηκε αν σκέφτεται να αποσυρθεί από την Εθνική το επόμενο καλοκαίρι τόνισε «Αυτό σκέφτομαι. Έχω παίξει για περίπου 11 χρόνια στην Εθνική και τώρα είναι ο καιρός να δώσω χώρο στους νεότερους παίκτες να παίξουν στην Εθνική».

Όσον αφορά τη νέα σεζόν είπε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε 6-7 νέους παίκτες. Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Euroleague, έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ευρώπη. Έχουμε νέους παίκτες και ανυπομονούμε να αρχίσει η σεζόν, όπως και όλες οι ομάδες».

Για την μετάβαση από τον Πιτίνο στον Πεδουλάκη: «Είναι διαφορετικοί προπονητές, με διαφορετικές φιλοσοφίες. Δεν έχει διαφορά το πρόσωπο, αλλά το πώς βλέπουν το παιχνίδι. Ο κόουτς Πιτίνο αρέσκεται στο ελεύθερο παιχνίδι, ενώ ο Πεδολυάκης είναι πιο αυστηρός».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News