Το ρίσκο με τους δανεικούς

Πέντε μήνες ακριβώς είχε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός!

Βιτάλ και Λούντκβιστ ήρθαν στην ομάδα με μορφή δανεισμού.

Τα τελευταία χρόνια που το κάθε ευρώ είναι πολύτιμο στον Παναθηναϊκό, κατά την ταπεινή μας άποψη δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να αποκτήσει η ομάδα ποδοσφαιριστές με ενοίκιο.

Πείτε πως οι μεταγραφές των δύο παιδιών βγουν. Έχουν έρθει στο Κορωπί δυο παίκτες με καλή τεχνική και άριστη γνώση των μυστικών της μπάλας, ας πούμε ότι πραγματοποιούν καλά παιχνίδια, ότι αποδεικνύονται ορθές επιλογές, ότι θα βρεθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα προσαρμοστούν άμεσα. Ο Παναθηναϊκός αντί να τερματίσει 5ος , πείτε πως τερματίζει 3ος.

Ε και; Ποιο θα είναι το κέρδος για τον σύλλογο; Κανένα. Ο μόνος που θα έχει κέρδος από αυτήν την κίνηση θα είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα χρεωθεί την βελτίωση του περσινού ερείπιου μέσω ευρωπαϊκής εξόδου και σίγουρα καλύτερου θεάματος σε σχέση με το περσινό σύνολο που ήξερε μόνο να μαζεύεται κοντά στα καρέ του Διούδη.

Το να ανοίξει το σεντούκι της η ΠΑΕ για να πληρώσει τις ρήτρες των ποδοσφαιριστών ενώ δεν θα έχει σίγουρη την συμμετοχή στους ευρωπαϊκούς ομίλους μας μοιάζει κομματάκι δύσκολο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News