Το ρίσκο και ο εγωισμός του Ρόκα τρώει και τους... δύο!

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Η πρόσληψη του Ντάνι Πογιάτος ήταν μέγα ρίσκο, κρίμα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τον σύλλογο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν.

Βέβαια οι περισσότερες ευθύνες βαραίνουν τον Τσάβι Ρόκα, ο Παναθηναϊκός αύξησε το μπάτζετ του για να κάνει πρωταθλητισμό και παρόλα αυτά προτιμήθηκε από τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή ένας προπονητής που δεν είχε ιδέα από χειρισμό επαγγελματιών.

Ο Ρόκα επειδή είχε προστριβές με τον Γιώργο Δώνη ήταν φυσικό να επιλέξει κόουτς με τον οποίο θα συνεννοούνταν με τα μάτια, όμως χρειαζόταν μια λύση που θα του παρείχε ασφάλεια, χωρίς να κάνει τον κόσμο και τον Τύπο να έχουν ζωηρές αμφιβολίες για ένα άνθρωπο χωρίς προϋπηρεσία.

Π.χ είμαστε σίγουροι ότι αν ο τεχνικός διευθυντής επέλεγε ένα προπονητή σαν τον Μανόλο Χιμένεθ ουδείς θα μπορούσε να του προσάψει το παραμικρό.

Οι πιο μετριοπαθείς έλεγαν το καλοκαίρι “να περιμένουμε πρώτα, να δούμε και μετά να κρίνουμε”, στο κάτω κάτω η Ελλάδα δεν έχει και το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα για να “κάψει” κόσμο νωρίς, έλα όμως που ο Πογιάτος πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό, με τους παίκτες του να λένε διάφορα στο Κορωπί για τις γνώσεις και την δουλειά του, κάτι που “έφαγε” γρήγορα τόσο τον ίδιο, όσο κι αυτόν που τον έφερε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News