Το retweet του Καλάθη με «χρώμα» NBA (pic)
O κορυφαίος δημοσιογράφος στα θέματα του NBA, Άντριαν Βοϊναρόφσκι, αποκάλυψε πως ο Νικ Καλάθης προσέλαβε νέο μάνατζερ, καθώς σκοπεύει να επιστρέψει στο NBA, λόγω και του ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.
Ο NBAer και πολύ καλός φίλος του ομογενούς γκαρντ, Τσάντλερ Πάρσονς «ανέβασε» την εν λόγω είδηση και έγραψε: «η φανέλα (σ.σ των Γκρίζλις) δείχνει πολύ καλή πάνω σου».
O καλάθης έκανε retweet το μήνυμα του Αμερικανού φόργουορντ, στο οποίο περιλαμβάνεται και η είδηση του ESPN περί επιστροφής του στον «μαγικό κόσμο».
Όπως τονίσαμε και τις προηγούμενες μέρες, ακόμη είναι νωρίς, στόχος του Καλάθη είναι το νταμπλ, στη συνέχεια οι συζητήσεις με τους πράσινους και… βλέπουμε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα κατά EuroLeague: «Πάλι ο Γιαννακόπουλος φταίει; Εμένα θα τιμωρήσετε; Τι σκ@τ@ θα κάνετε;»
- Γιαννακόπουλος: «Περιμένω και απαιτώ από την αστυνομία μία τεράστια συγγνώμη προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Παναθηναϊκός: Σενάριο-βόμβα από Ολλανδία για Στέφαν Ντε Φράι
- «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιώσει την πρότασή του για Μοντέρο - Φαβορί ο Ολυμπιακός»
- Παναθηναϊκός: Η διάρκεια του συμβολαίου και οι απολαβές του Νέστρουπ