Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι!

Αλαφούζος: «Μην πάρουμε παίκτες εις βάρος των Ελλήνων»

Από μια άποψη καλύτερα (!) που ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός Ευρώπης.

Είναι ποτέ δυνατόν αυτό το μπουλούκι να ξεριζώσει την άθλια νοοτροπία και τον φόβο του μπροστά στο ΠΡΕΠΕΙ μέσα σε λίγες εβδομάδες που θα χρειαστούν ώσπου να αρχίσει η προετοιμασία της νέας χρονιάς;

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους του ούτε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο του πολύ απλά γιατί ενώ υπάρχει υλικό δεν υφίσταται νοοτροπία, πάθος και εγωϊσμός.

Είναι δεδομένο πως με τον Μπόλονι ψυχολογία δεν υπάρχει. Ο άνθρωπος έχει δώσει ρόλους που δεν ταιριάζουν στους παίκτες που έχει και πάνω από όλα χρεώνεται ότι δέχεται να του κάνουν πλάκα η Τρίπολη και ο Αρης, ως και η διαλυμένη ΑΕΚ του έκανε τόσες ευκαιρίες στο ντέρμπι όσες κάνει σε ένα μήνα!

Δικαιολογίες έχει, ομάδα άλλων διαχειρίζεται, όμως κι αυτός έχει βάλει πλάτη για να δημιουργηθεί ένας Παναθηναϊκός που τρέμει ακόμα κι όταν προηγείται με δύο γκολ διαφορά, χώρια τις καθυστερήσεις που κάνουν οι παίκτες του.

Ακόμα και να μην φύγει αύριο που λέει ο λόγος επειδή δεν υπάρχει κάποιος να πάρει την ευθύνη της απόφασης, είναι δεδομένο πως εδώ και καιρό έχει αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση.

Μόνο που το μέλλον του συλλόγου δεν εξαρτάται από το ποιος θα είναι προπονητής. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News