Το ψάχνει για “βόμβα” με Ντεφούρ ο Ρόκα!

Το ψάχνει για "βόμβα" με Ντεφούρ ο Ρόκα!

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση οκταριού, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Χρήστο Δώνη με κάτι καλύτερο, και ο Τσάβι Ρόκα έχει κάνει διερευνητικές επαφές με αρκετούς παίκτες, πάντα σε συνεννόηση με τον Πογιάτος.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ως αγαπημένο σύστημα το 4-3-3 με δύο οχτάρια και εφόσον αποφασίσει να πάει στις θέσεις “8” με τους Μπουζούκη – Αγιούμπ ως βασικές επιλογές, τότε θα αναζητηθεί μία ποιοτική εναλλακτική.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Σε περίπτωση που όμως ζητηθεί παίκτης που θα παίζει βασικός τότε ο Ρόκα θα ψάξει για τη καλύτερη δυνατή επιλογή με βάση το διαθέσιμο μπάτζετ.

Μία από τις επιλογές που εξετάζονται, στο δεύτερο σενάριο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αυτή τη Στίβεν Ντεφούρ που έμεινε ελεύθερος από την Αντβέρπη και έχει ήδη ενδιαφέρον από της Μεσελέν και ομάδες της Τουρκίας.

Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει πολλές παραμέτρους, μεταξύ των οποίων η ηλικία (32), το οικονομικό (φέτος αμείφθηκε με 650.000 ευρώ) και το κίνητρο του ποδοσφαιριστή, με τον Τσάβι Ρόκα να θέλει να είναι σίγουρος πριν κάνει την οποιαδήποτε κίνηση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Ντεφούρ, δεν χρειάζονται συστάσεις για το προφίλ του. Διεθνής (52 φορές) με το Βέλγιο και παρουσία σε Γκενκ, Σταντάρ Λιέγης, Πόρτο, Άντερλεχτ και Μπερνλί σε ένα γεμάτο βιογραφικό.

Η πρώτη επαφή έχει γίνει, αλλά είναι πιο πολύ διερευνητικού χαρακτήρα, με τον Πογιάτος να αποφασίζει για τι παίκτη θα κινηθεί τελικά στη θέση “8”.


Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός - Βόλος κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός – Βόλος κανάλι ώρα: Πρεμιέρα για τον Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκό με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.