Το πρόγραμμα-φωτιά του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος!

Πέρεθ: «Ακόμα είμαστε πρώτοι»

Η ΑΕΚ με τη νίκη της (1-0) κόντρα στον Παναθηναϊκό στην «OPAP Arena» έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα και μείωσε παράλληλα τη διαφορά στους τέσσερις πόντους. 

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ και βλέπει τους διώκτες του να πλησιάζουν αρκετά. Η Ένωση βρίσκεται πια στους τέσσερις βαθμούς από την πρώτη θέση, ενώ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ισοβαθμούν στους 35 και είναι μόλις επτά πίσω.

Είναι δεδομένο πως με εννέα αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, όλα είναι ανοιχτά. Μάλιστα αν δει κανείς και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού θα καταλάβει πολύ εύκολα πως πρόκειται για ιδιαίτερα απαιτητικά ματς, τα οποία χρειάζονται προσοχή.

Οι πράσινοι έχουν να περάσουν από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το «Κλεάνθης Βικελίδης», το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», τους Ζωσιμάδες, τα Γιάννενα, ενώ έχουν να δώσουν κι απαιτητικά εντός έδρας ματς. Σϊγουρα το μαξιλαράκι των τεσσάρων βαθμών είναι σημαντικό αλλά εύκολα μπορεί να πάψει να υπάρχει.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

15/1: ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)

22/1: ΠΑΟΚ (εντός)

29/1: Αστέρας Τρίπολης (εκτός)

4/2: Λαμία (εντός)

11/2: Άρης (εκτός)

18/2: Βόλος (εντός)

25/2: Ολυμπιακός (εκτός)

4/3: Παναιτωλικός (εντός)

11/3: Ατρόμητος (εκτός)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News