Το πλάνο του Ρόκα για έναν ανταγωνιστικό Παναθηναϊκό

Ρόκα: «Παίκτες από ακαδημία και μεταγραφές ξένων - Δεν ήρθα επειδή ο Αλαφούζος μου υποσχέθηκε πως θα αυξήσει το μπάτζετ» (pics)

Ο Τσάβι Ρόκα έχει στο μυαλό του ένα ξεκάθαρο πλάνο ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι ανταγωνιστικό, άμεσα, όχι στο… μέλλον!

Ξεκινώντας από την επόμενη σεζόν, ο Ρόκα φέρνει προπονητή που θέλει να… ταιριάξει μαζί του, σε πλάνο και φιλοσοφία.

Επίσης, αν ρίξει κανείς μια ματιά στο παρελθόν του Καταλανού τεχνικού διευθυντή, αναφορικά με τις μεταγραφές στην Κύπρο, την πρώτη χρονιά τα σάρωσε όλα (16 προσθήκες) και προοδευτικά το νούμερο έπεφτε κάθε χρονιά.

Μάλιστα, κατηγορήθηκε ότι έδωσε ελάχιστες ευκαιρίες σε γηγενείς Κύπριους, αλλά και σε νεαρά ταλέντα, επιλέγοντας σχεδόν αποκλειστικά ξένους σε ηλικίες από 26 και πάνω. Αν κρίνει κανείς από τα πρώτα 6 του αποκτήματα, ακριβώς το ίδιο φαίνεται πως πάει να επιχειρήσει και στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, στο τριφύλλι υπάρχουν ήδη γηγενείς που είναι βασικοί και νεαροί σε ηλικία. Αρα αν οι «καλές» προσθήκες συνεχιστούν, τότε το τριφύλλι θα καταφέρει να είναι ανταγωνιστικό την επόμενη σεζον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News