Το πλάνο με Χεζόνια, Νέντοβιτς, Παπ και Μήτογλου για τη νέα χρονιά

Παναθηναϊκός... αέρας, ούτε που... είδε τη Βαλένθια!

Η μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στους φίλους του τριφυλλιού.

Η κουβέντα βέβαια εκτός από τη τρέχουσα σεζόν έχει πάει ήδη και στην επόμενη, καθώς συμβόλαια λήγουν και υπάρχει αγωνία για το τι θα συμβεί.

Αναφορικά με τον Νέντοβιτς, πρόθεση του τριφυλλιού είναι να παραμείνει στην ομάδα, ενώ ήδη έχει κατατεθεί σχετική πρόταση.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, για τον οποίο δεν έχει γίνει πρόσφατα κάποια συζήτηση, λογικά θα αξιώσει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και σίγουρα το μέλλον του στο σύλλογο θα εξαρτηθεί από το… μέλλον του Χεζόνια!

Όσον αφορά τον Μήτογλου, ακόμη έναν κομβικό παίκτη, που λήγει το συμβόλαιό του, όλα δείχνουν ότι στο μυαλό του έχει το ΝΒΑ αλλά όχι ακόμη. Σε περίπτωση που δεν επιλέξει ένα μεγάλο συμβόλαιο το οποίο σίγουρα θα βρει σε ευρωπαϊκή ομάδα, τότε ίσως προτιμήσει να μείνει στο Τριφύλλι, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News