Το πιθανό κέρδος από την πώληση Μακέντα

Ξεμπούκωσε ο Παναθηναϊκός και τώρα... πρόκριση!

Ο Φεντερικό Μακέντα πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, την ώρα που ετοιμάζεται να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίο του. 

Ο Ιταλός φορ έχει σκοράρει 13 φορές σε 26 παιχνίδια φέτος και έχει προσεγγίσει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Πέρσι το καλοκαίρι ήρθαν δύο επίσημες προτάσεις, οι οποίες απορρίφθηκαν από Νταμπίζα – Αλαφούζο. Συγκεκριμένα, αραβική ομάδα προσέφερε 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Ιταλό φορ, ενώ 700.000 ευρώ προσέφερε η Φέγενοορντ. Οι “Πράσινοι” ζήτησαν 1.500.000 ευρώ για να συζητήσουν την παραχώρηση του έμπειρου επιθετικού, χωρίς -ωστόσο- κάποιος ενδιαφερόμενος να φτάνει σε αυτό το ποσό.

Ο Παναθηναϊκός -δεδομένου πως ο 28χρονος φορ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του- θα παραχωρούσε τον “Κίκο” έναντι περίπου 1.000.000 ευρώ, ενώ με το συμβόλαιό του (330.000 ευρώ + 22% εφορία) το κέρδος θα αγγίξει το 1,4 εκ. ευρώ.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε ενδεχόμενη παραχώρηση του Ιταλού, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκτήσει τον Καρλίτος, ενώ ποτέ δεν σταμάτησε ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Μάρκους Μπεργκ.

Πληροφορίες: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News