Το πήρε το μήνυμα ο Μπουζούκης;

Το πήρε το μήνυμα ο Μπουζούκης;

Το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ πήραν χρόνο Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, Σερπέζης πρέπει να κάνει τον Γιάννη Μπουζούκη να… σκυλιάσει ώστε να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το βιογραφικό του προπονητή μαρτυρά πόσο του αρέσει να προωθεί μικρούς, κάτι που για τα νέα παιδιά αποτελεί κίνητρο. Ο Μπουζούκης είναι λογικό να έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του άπαξ και δεν δούλέψε κι ο ίδιος όσο θα έπρεπε μετά το 2018 όταν ο Γιώργος Δώνης μας τον σύστησε. Παρά τα limit down δεν γίνεται να ξέχασε τη μπάλα.

Εκείνο το διάστημα η προσοχή όλης της Ελλάδας ήταν στο διαμαντάκι που ξεπήδησε από το Κορωπί (ένα ακόμα, άλλωστε ο σύλλογος ακόμα και στα χειρότερά του είναι πολύ μακριά από τον δεύτερο σε διαδικασία παραγωγής ποδοσφαιριστών), παιχνίδι με παιχνίδι ο βραχύσωμος χαφ επιβεβαίωνε τα εξής:

*Ότι είναι άριστος χειριστής της μπάλας, ικανός να αντεπεξέλθει σε συνθήκες πίεσης και σε μικρούς χώρους.

*Ότι δεν κρυβόταν κι ότι αναλάμβανε πρωτοβουλίες, προσπαθώντας γρήγορα να μεταφέρει το παιχνίδι προς το επιθετικό τρίτο.

*Ότι βρισκόταν πίσω σε φυσικες δυνάμεις κι ότι έπρεπε να βάλει όγκο ώστε να ανταπεξέλθει στο …ξύλο που θα έτρωγε όταν οι αντίπαλοι αποκωδικοποιούσαν το παιχνίδι του.

Δύο χρόνια μετά εξακολουθεί να χωλαίνει και καίριους τομείς (δύναμη, αντοχές) αλλά μιλάμε για παίκτη που τώρα αναδεικνύεται και θα είναι εγκληματικό ο Παναθηναϊκός να τον παρατήσει στην τύχη του βγαίνοντας στην αγορά για χαφ με 200-250 χιλιάρικα συμβόλαιο. Δεν τους ανακαλύπτεις κι εύκολα…

Ο Γιάννης θα χρειαστεί να δουλέψει περισσότερο και φυσικά να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια.

Οταν το… κάρφωσε ο Μπουζούκης:

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News