Το... «Πέρι-ball» δεν φοβίζει καμιά ομάδα που παίζει ορθολογικά

Έκανε διαλογισμό ο Πέρι: «Βρες την εσωτερική δύναμη...» (pic)

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, δεν είναι μόνο τα κακά αποτελέσματα αλλά και ο τρόπος που ηττάται ο οποίος δημιουργεί ταραχή.

Δίχως ίχνος δημιουργίας, χωρίς καν σκέψη να τροφοδοτηθούν οι ψηλοί, οι γκαρντ βάζουν κάτω το κεφάλι και… ορμούν, προσπαθούν να παρασύρουν τον αντίπαλο σε παιχνίδι απομόνωσης και να εμπλουτίσουν τα στατιστικά τους με εύστοχα σουτ. Κακά τα ψέματα, μία ομάδα που παίζει κανονικό μπάσκετ, με υποκείμενο, ρήμα και αντικείμενο, δεν φοβάται το Πέρι-μπολ.

Ο Κέντρικ (αλλά και ο Μέικον) μπορεί να συναρπάζουν όσους βλέπουν το άθλημα με αμερικάνικο μάτι αλλά το μπάσκετ του προπονητή δεν τους λογαριάζει και τόσο για σοβαρές λύσεις, τουλάχιστον σε επίπεδο Ευρωλίγκας.

Εδώ είναι που μπαίνει στην εξίσωση ο κόουτς Πρίφτης που καλείται να κάνει χρήσιμους τους αθλητές που ο ίδιος διάλεξε στο μεταγραφικό παζάρι.

Άσχετα αν σε κάποια παιχνίδια το ισοζύγιο του ατομικού ταλέντου μετατρέψει κάποια παιχνίδια της Ευρωλίγκας σε ντέρμπι ο Παναθηναϊκός καλείται να βάλει στο παιχνίδι του αρχές που προς το παρών αγνοεί.

Όσο αυτό δεν συμβαίνει οι ήττες θα μαζεύονται στις πλάτες της ομάδας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News