Το πείραμα με Πρίφτη-Βόβορα δείχνει τον... άλλο δρόμο στη διοίκηση!

Βόβορας: «Με κοντή μνήμη και ένταση στην άμυνα μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

Το πείραμα με Πρίφτη-Βόβορα δείχνει το δρόμο στην διοίκηση να πάει σε κάτι διαφορετικό μένοντας τα επόμενα χρόνια μακριά από την ελληνική αγορά προπονητών.

Σχετική ασφάλεια προσφέρει η επιλογή της αλλοδαπής σε θέματα κατεύθυνσης και αγωνιστικής φιλοσοφίας.

Είναι μεγάλη η ευθύνη να γίνεις ο συνεχιστής του Ομπράντοβιτς (αλλά και των Πασκουάλ-Πιτίνο), το κακό με τους γηγενείς είναι ότι διαβάζουν, μαθαίνουν τα πάντα κι όπως είναι φυσικό επηρεάζονται από την ανυπομονησία Τύπου και οπαδών.

Το χειρότερο όλων βέβαια είναι πως ο ίδιος ο οργανισμός δεν διατίθεται να υποστηρίξει και να επιβάλλει έναν προπονητή αφού η στρατηγική αλλάζει ανά δίμηνο και πάντα ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Λες και θα γινόταν κάτι π.χ αν στηριζόταν παλιότερα ο Αργύρης Πεδουλάκης που είχε βρει ένα στυλ που ταίριαζε στην ομάδα, έφερνε τίτλους και γενικά είχε τον τρόπο του στα αποδυτήρια.

Αν τόσο εύκολα απομυθοποιήθηκε ο Κρητικός κόουτς που για 1.5 χρόνο (2012-2014) πέτυχε απίθανα πράγματα με ταπεινότατο μπάτζετ φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι για ένα Έλληνα να κρατήσει το πόστο του.

Ακόμα κι αν αυτός λεγόταν Δημήτρης Ιτούδης δύσκολα θα μπορούσε να κουμαντάρει το καράβι με τις διαμορφωθείσες συνθήκες.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News