Το παρασκήνιο με τη μεταγραφή τερματοφύλακα - Οι δύο λόγοι

Το παρασκήνιο με τη μεταγραφή τερματοφύλακα - Οι δύο λόγοι

Ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κινηθεί για έναν γκολκίπερ προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου με σκοπό να αποκτηθεί κάποιος ο οποίος θα μπορεί να κάνει δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι να μπορεί να σταθεί κάτω απ’ την εστία του τριφυλλιού με αξιώσεις και το δεύτερο να βελτιώσει τον Σωκράτη Διούδη.

Να νιώθει ότι απειλείται η θέση του ώστε κι αυτός να δίνει τον καλύτερο του εαυτό καθημερινά και να βελτιώνεται μέσα απ’ τις προπονήσεις και τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Τσεκάρει Μανόνε

Ο Βίτο Μανόνε φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού για την θέση του τερματοφύλακα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού… ανεβάζουν στροφές για να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ και η Sportday αναφέρει πως ο Βίτο Μανόνε βρίσκεται στη λίστα της ομάδας για την θέση του τερματοφύλακα και του παίκτη που θα μπορούσε να βάλει πίεση στον Διούδη.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει κάτι και σίγουρα δεν γίνεται λόγος για συμφωνία, οπότε μένει να φανεί αν θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News