«Το παλεύει για Πρίφτη ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα»

«Το παλεύει για Πρίφτη ο Παναθηναϊκός - Τα δεδομένα»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα, μετά τη λύσης της συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό.

Οι προπονητές που κυκλοφορούν και οι οποία θα μπορούσαν να κάτσουν στον πράσινο πάγκο τη δεδομένη στιγμή δεν είναι πολλοί.

Οι πράσινοι φαίνεται να έχουν… λοκάρει μια δύσκολη περίπτωση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24, ο Δημήτρης Πρίφτης να αποτελεί τον μεγάλο στόχο της διοίκησης για τη διαδοχή του Γιώργου Βόβορα.

Η συγκεκριμένη περίπτωση , όμως, δεν είναι απλή, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι (υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, μέχρι το 2022).

Στον Παναθηναϊκό, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, γνωρίζουν καλά τις αντικειμενικές δυσκολίες για το θέμα (οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους) , δείχνουν όμως διατεθειμένοι να παλέψουν προκειμένου να επαναπατρίσουν τον έμπειρο τεχνικό μετά από τρεισήμισι χρόνια, που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News