Το «όχι» του Διούδη σε ισπανική ομάδα για να μείνει στον Παναθηναϊκό

Το σχόλιο του Διούδη για τα ισπανικά σενάρια

Απέρριψε δελεαστική πρόταση ο Σωκράτης Διούδης από σύλλογο της Ισπανίας προκειμένου να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24, σύλλογος από την Ισπανία έδειξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του πράσινου γκολκίπερ, ωστόσο, ο τελευταίος δεν έδειξε ουδέποτε κάποια πρόθεση να εγκαταλείψει το «τριφύλλι».

Ο Τσάβι Ρόκα έκανε τους απαραίτητους χειρισμούς προκειμένου να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Διούδης. Εξάλλου, είχε δηλώσει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής πως πρόκειται για έναν παίκτη βασικό και αναντικατάστατο στο κτίσιμο της ομάδας.

Έχουν υπάρξει μερικές συζητήσεις σχετικά με τη ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, δίχως να έχει γνωστοποιηθεί κάτι παραπάνω. Είναι γνωστό πως ο Παναθηναϊκός δεν ακολουθεί αυτήν την τακτική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News