Το νέο συμβόλαιο σε Αλεξανδρόπουλο και η υψηλή ρήτρα πώλησης!

Σειρήνες μέσω... Red Bull για Αλεξανδρόπουλο!

Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη με την ανανέωση του συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αν θα ανανεώσει ή αν θα ακολουθήσει τον δρόμο Εμμανουηλίδη, Ζαγαρίτη, Βαγιανίδη, Κότσαρη, Αποστολάκη, Θεοχάρη που αποχώρησαν δίχως το κλάμπ να καρπωθεί το παραμικρό (ή απειροελάχιστα) από το ταλέντο και την προοπτική τους.

Αν ο παίκτης παραμείνει στο Κορωπί προφανώς πρέπει να προβλεφθεί υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης.

Η κοινή λογική λέει πως στα χάλια που είναι σήμερα η ομάδα για να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο παίκτης ο μάνατζερ του γνωρίζει πως αν παίξει του χρόνου Ευρώπη ο πελάτης του σύντομα θα έρθει πρόταση που θα εξυπηρετεί όλες τις πλευρές.

Ο Σωτήρης είναι ταλεντάρα, κάτι τέτοιοι εύκολα προσελκύουν νέους εργοδότες.

Ουσιαστικά αν ο μικρός ανανεώσει με το τριφύλλι αλλάζοντας τους όρους της ρήτρας του θα κάνει εξυπηρέτηση στο σωματείο αφήνοντας την διοίκηση της ομάδας να διεκδικήσει όσο γίνεται μεγαλύτερο ποσό σε τυχόν αποδέσμευσή του.

Κάτι μας λέει πως η απόφαση να πωληθεί μελλοντικά ο Αλεξανδρόπουλος είναι προαποφασισμένη εκτός αν έχετε δει εσείς πολιτική που να λειτουργεί υπέρ της μακροημέρευσης στον Παναθηναϊκό των φυντανιών σου. Το ζητούμενο μαζί του είναι μονάχα ο χρόνος και το τίμημα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News