Το μοναδικό σενάριο... Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό

Το μοναδικό σενάριο... Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό

Συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική και ποινή του Άρη στις δικαστικές αίθουσες χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, για να πάρει εκείνος το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά στους 4 ή στους 6 πόντους από τον Άρη και το «0-0» κράτησε τους Θεσσαλονικείς, ακόμη και με ποινή (-6) για την υπόθεση πλαστογραφίας, εντός Ευρώπης, μια στροφή πριν τη λήξη των πλέι οφ.

Τι πρέπει να συμβεί για να γίνει η μεγάλη ανατροπή στην τετράδα;

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και ο Άρης να ΜΗΝ φέρει «διπλό» στην έδρα της ΑΕΚ. Αν γίνουν, έτσι, τα πράγματα, τότε, άπαντες θα περιμένουν το «πότε» θα βγει η απόφαση για τον Άρη.

Αν ο Άρης τιμωρηθεί με έξι βαθμούς, ΠΡΙΝ την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας των πλέι οφ, τότε, ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει τέταρτος και ο Άρης πέμπτος και το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα περάσει στα χέρια του Τριφυλλιού.

Πάντως, βάσει και του ζήλου που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου στον αγώνα του Παναθηναϊκού, φάνηκε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν νιώθουν ασφαλείς με την υπόθεση που εκκρεμεί.

Άρης 60

ΑΕΚ 59

Παναθηναϊκός 53

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News