Το μοναδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού έως τώρα στη σεζόν

Το μοναδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού έως τώρα στη σεζόν

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 4/4 και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα φαίνεται να προσθέτει σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι της τα οποία της έλειψαν την περσινή σεζόν.

Το μοναδικό μελανό σημείο που διακρίνουμε μέχρι στιγμής έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα των παικτών.

Οι Πράσινοι δημιουργούν ευκαιρίες όμως δεν μπορούν να σκοράρουν σε ικανοποιητικό βαθμό και αυτό φάνηκε και στο χθεσινό αγώνα με την ΑΕΚ όπου το Τριφύλλι θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς σε αρκετές περιπτώσεις αλλά και στους αγώνες με Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο και η ομάδα δεν βρίσκεται ούτε στο 40% των δυνατοτήτων της.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος και οι νίκες που κάνει τώρα το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βοηθήσουν πολύ στην δύσκολη συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Δεν θα είναι 100% έτοιμος στο Super Cup

Ο Παναθηναϊκός έδωσε μια πρώτη εικόνα στο κόσμο του στο τουρνουά της Ιταλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.

Το Τριφύλλι έδειξε πως είναι ανέτοιμο ακόμα και θα χρειαστεί πολύ δουλειά ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα πρέπει να δουλέψει πολύ με τους παίκτες του με σκοπό να βρεθεί η απαραίτητη χημεία και οι αυτοματισμοί που θα έχει η ομάδα. Επίσης, θα πρέπει οι παίκτες να μάθουν ο ένας τον άλλον και να εμπεδώσουν αυτά που τους ζητάει ο τεχνικός του Συλλόγου.

Ακόμα και με την επιστροφή των διεθνών αλλά και την μεταγραφή που εκκρεμεί, οι Πράσινοι δεν θα είναι έτοιμοι 100% ούτε στο Super Cup αλλά ούτε στην εκκίνηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει να χτίζεται από μηδενική βάση και αυτό απαιτεί χρόνο ώστε να φτάσουμε να δούμε την ομάδα να παίζει το μπάσκετ που ονειρεύεται ο προπονητής της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News