Το tweet-μήνυμα του Πιτίνο μετά τον αποκλεισμό

Πιτίνο: «Αν μείνω, είναι μεγάλο το "αν", θα κάνω ό,τι μπορώ, για να πάρουμε την Ευρωλίγκα - Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε πρόωρα τη φετινή Euroleague.

Η πορεία των πράσινων όμως ήταν αξιομνημόνευτη, καθώς κατάφεραν με ένα τρομερό ντεμαράζ στα τελευταία 10 παιχνίδια να ανέβουν από την 13η θέση στην οκτάδα.

Ο Ρικ Πιτίνο μάλιστα έκανε έναν μίνι απολογισμό με ανάρτηση του στο Twitter, τονίζοντας ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι περήφανοι για την πορεία τους στην EuroLeague, ενώ ευχήθηκε καλό Πάσχα στους Έλληνες.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αμερικανός τεχνικός:
«Παίκτες του Παναθηναϊκού, έχετε πολλά για τα οποία πρέπει να είστε περήφανοι. Καταφέρατε το σχεδόν αδύνατο μόνο και μόνο που προκριθήκατε στα playoffs. Καλό Πάσχα στους υπέροχους ανθρώπους της Ελλάδας!».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News