Tο μήνυμα του Γιώργου Δώνη για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού

Οι δηλώσεις του Δώνη μετά το Κισσαμικός – Παναθηναϊκός

Tο μήνυμα του Γιώργου Δώνη για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού…

Ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει σήμερα 111 χρόνια ιστορίας και ο Γιώργος Δώνης, που υπηρέτησε την ομάδα ως ποδοσφαιριστής και συνεχίζει να το κάνει ως προπονητής, έδωσε το δικό του μήνυμα μέσω «Πράσινης».

«Ο Παναθηναϊκός έχει προσφέρει από την πρώτη μέρα ίδρυσής του πολλά πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό, σε όλα τα αθλήματα. Η πορεία που έχει καταγραφεί όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει πολλές χαρές στον κόσμο και επιτυχίες ευρωπαϊκές στο ποδόσφαιρο με τον τελικό του Γουέμπλεϊ και τον ημιτελικό με τον Άγιαξ, αλλά και στο μπάσκετ με την κατάκτηση έξι ευρωπαϊκών τίτλων. Είναι σημαντικό η δυναμική στήριξη και η αγάπη στο σύλλογο να μείνει η ίδια ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις που παρατηρούνται κατά περιόδους, Όταν αγαπάς κάτι το αγαπάς εφ’ όρου ζωής ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις που υπάρχουν αγωνιστικά. Χρόνια Πολλά στον Παναθηναϊκό με πολλές επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα», ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News