Το μενού έχει Καλάθη

Καλάθη

Η χθεσινή ήττα του Παναθηναϊκού, προσφερόταν τέλεια για όλους αυτούς που με το παραμικρό αρέσκονται στο να “λκράζουν” τόσο την ομάδα σαν σύνολο όσο και παίκτες ξεχωριστά και δη τον Νικ Καλάθη.

H ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι είναι από αυτές που αποκαλούνται “κακές”. Οι “πράσινοι”, έχασαν από μία φορμαρισμένη ομάδα που απειλεί το σύνολο του Πασκουάλ στη μάχη της οκτάδας.

Το βράδυ αυτό μοιάζει ιδανικό για όλους εκείνους που περιμένουν στη γωνία για να κράξουν. Και φυσικά το μενού απόψε έχει… Καλάθη.

Με το τελείωμα του αγώνα τα πρώτα σχόλια στο internet έκαναν την εμφάνισή τους. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν είναι στην καλύτερή του φάση. Δεδομένο και ξεκάθαρο. Όμως, ο Πασκουάλ στο τέλος αποφάσισε να «ζήσει» και να «πεθάνει» με αυτόν. Αυτός είναι ο αρχηγός, αυτός έχει σώσει πολλές φορές την παρίδα.

Τώρα δεν τα κατάφερε. Όσο για τον Πασκουάλ, εκ του αποτελέσματος έκανε λάθος για την επιλογή του. Το πιο εύκολο τώρα είναι να στήσεις στον τοίχο τον Καλάθη, είτε για το άστοχο τρίποντο, είτε για τις χαμένες βολές… Είτε να τα βάλεις με τον Καταλανό… Αυτός είναι ο εύκολος δρόμος και ο επιφανειακός.

Πάμε Ταμείο με ⇒ Δωρεάν Προγνωστικά Στοιχήματος

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News