Το μέλλον του Βονλέ που «ακολούθησε» τον Παναθηναϊκό!

Το μέλλον του Βονλέ που «ακολούθησε» τον Παναθηναϊκό!

Πριν λίγες ημέρες άναψε… φωτιές με το φολοου στον Παναθηναϊκό!

Ο λόγος για τον Νόα Βονλε, ο οποίος προσπαθεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ και στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ευρώπη ή στην Κίνα.

Όπως ανέφερε το Sportando, o 26χρονος πάουερ φόργουορντ έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του και μακριά από την Αμερική και το ΝΒΑ.

Βέβαια εξηγεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη αλλά αναμένεται να αποδεχτεί πρόταση μόνο εάν και εφόσον καλύπτει τα «θέλω» του. Συνολικά μετράει 339 ματς στην regular season με 4,9 πόντους και 5,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 46% εντός παιδιάς και 31% στα τρίποντα.

Επίσης έχει στο βιογραφικό του και 11 παιχνίδια στα playoffs (10 με το Πόρτλαντ και 1 με τους Νάγκετς) με 1,6 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News