Το μεγάλο «αγκάθι» για Μουνιέ για να... σπάσει το συμβόλαιό του

«Φτιαγμένος» για το ντέρμπι ο Μουνιέ!

Ο Άντονι Μουνιέ έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με το χρόνο συμμετοχής και τις εμφανίσεις του. Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών φαντάζει πιθανό, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι» στην περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ.

Ο Μουνιέ είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του «τριφυλλιού» και με γεμάτη βιογραφία, ωστόσο, δεν μπορεί να αποδώσει αυτά που μπορεί στο γήπεδο τη φετινή χρονιά.

Ο Γάλλος εξτρέμ «έπεσε» στα χέρια του Τριφυλλιού έπειτα από διαπραγματεύσεις του Ντίνου Διαμαντόπουλου στην Ιταλία. Πέρυσι, έπαιξε ικανοποιητικά υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως, φέτος οι τραυματισμοί τον πήγαν… πίσω.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον μάνατζερ του παίκτη για ενδεχόμενο «διαζύγιο». Ωστόσο, οι υψηλές απολαβές του παίκτη αποτελούν ένα μεγάλο εμπόδιο για την αποδέσμευση του παίκτη. Ο Μουνιέ πολύ δύσκολα θα βρει τέτοια προσφορά σε άλλη ομάδα και δεν αποκλείεται να «κάτσει» στο συμβόλαιό του.

Συνεπώς, το Τριφύλλι μπορεί να χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία του κάποιο μεγάλο ποσό για να απαλλαχτεί από τον παίκτη.

Βέβαια, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, εάν ο Μουνιέ πάρει… «μπρος» και ενισχύσει την ομάδα στην παραγωγικότητα στις εναπομείνασες δέκα αγωνιστικές του ρπωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News