«Το ματς πήγαινε για 0-0 μέχρι την κροτίδα - Κανένα θέατρο ο Μπρινιόλι»

«Το ματς πήγαινε για 0-0 μέχρι την κροτίδα - Κανένα θέατρο ο Μπρινιόλι»

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης παρέθεσε τη δική του άποψη για το ματς και για την πιο πολυσυζητημένη φάση του, η οποία έκρινε σε μεγάλο βαθμό και τη μοίρα του.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην «OPAP Arena» με στόχο να πάρει τη νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα του έδινε τη δυνατότητα ή να αυξήσει τη διαφορά του από την ΑΕΚ ή να τη διατηρήσει στα επίπεδα των επτά βαθμών. Παρ’ όλα αυτά δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 1-0.

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε από μια φάση στο 65′ της αναμέτρησης, όταν ένας ανεγκέφαλος οπαδός της Ένωσης αποφάσισε να ρίξει μια κροτίδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνη έσκασε, τρόμαξε τον Μπρινιόλι, ο οποίος μάλιστα από τον κρότο που έκανε, έπεσε στο έδαφος και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες.

Παρά την όποια σύγχυση επικράτησε, στα επόμενα δύο με τρία λεπτά, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά με την μπάλα στην κατοχή της ΑΕΚ. Εκεί όλος ο Παναθηναϊκός ήταν σαστισμένος με τελευταίο τον Ιταλό τερματοφύλακα, ο οποίος μάλιστα δέχθηκε ένα γκολ που υπό άλλες συνθήκες δε θα το δεχόταν.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης σχολίασε τη συγκεκριμένη φάση κι ανέφερε πως το ματς πήγαινε για σβηστό 0-0 μέχρι να συμβεί ό,τι έγινε με την κροτίδα. Από εκεί και πέρα θεωρεί πως ο Μπρινιόλι δεν έκανε κανένα θέατρο, ενώ ρίχνει βέλη και στον Άκη Ζήκο για την κριτική που άσκησε στον Ιταλό τερματοφύλακα για την αντίδρασή του, όταν έσκασε η κροτίδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο δημοσιογράφος:

«Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι, όπου ο Παναθηναϊκός έκανε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία και η ΑΕΚ καμία. Το ματς πήγαινε σε ένα σβηστό 0-0, μέχρι να γίνει αυτή η ιστορία με την κροτίδα. Παραλίγο να γίνει ζημιά σε έναν παίκτη από κροτίδα και το περνάμε έτσι… Ήταν φανερά ζαλισμένος ο Μπρινιόλι, δεν έχει κάνει κανένα θέατρο και με λυπεί να διαβάζω από τον Άκη Ζήκο να λέει ότι έκανε θέατρο ο τερματοφύλακας. Με την επανέναρξη, έχουν κοιμηθεί όλοι και τελευταίος κοιμάται ο Μπρινιόλι, γιατί αν δεν έβρισκε την μπάλα αυτή πήγαινε παράλληλα και δεν θα κατέληγε στα δίχτυα».



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News