Το μάθημα απώλειας και κατοχής μπάλας

Το μάθημα απώλειας και κατοχής μπάλας

Έχοντας ένα σημαντικό πακέτο αγώνων να αξιολογήσουμε, ένα από τα στοιχεία που δείχνει να έχει διδαχθεί καλά ώστε να το διορθώσουν τα παιδιά του Παναθηναϊκού έχει να κάνει με την απώλεια της μπάλας.

Με τον ρυθμό που έχει πάρει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, την εξέλιξη στην μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και την ταχύτητα που χτίζονται οι επιθέσεις, είναι μεγάλο πρόβλημα να έχεις εύκολη απώλεια κατοχής.

Πέρσι με την ομάδα να είναι τρομερά φοβική δεν υπήρχε η δύναμη κι η γνώση να προστατευτεί η μπάλα. Για μεγάλα διαστήματα έβλεπες πως ο Παναθηναϊκός είχε εύκολη και αδικαιολόγητη απώλεια κατοχής.

Θα μας πείτε ήταν και αγύμναστοι οι παίκτες…

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρουσιάζει φέτος μια καλύτερα δομημένη ομάδα με καλή χημεία και σωστή κατανομή ρόλων που ωθεί το τριφύλλι σε παιχνίδια διαχείρισης και κάλυψης χώρων με μεγαλύτερη κατοχή κάτι στο οποίο έχει συμβάλει τα μέγιστα η χημεία μεταξύ Πέρεθ και Αλεξανδρόπουλου που αποτελεί την καρδιά και τον πνεύμονα του κλαμπ σήμερα που απουσιάζουν και οι Σένκεφελντ-Κουρμπέλης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News