Το -μάλλον- καλύτερο κοουτσάρισμα του Βόβορα

«Καθάρισε» με 100αρα τον Ηρακλή!

Πιθανότατα το κοουτσάρισμα του Γιώργου Βόβορα απέναντι στη Ρεάλ να ήταν το καλύτερό του στα βραχύβια παρουσία του στον πράσινο πάγκο.

Πιθανότατα το κοουτσάρισμα του Γιώργου Βόβορα απέναντι στη Ρεάλ να ήταν το καλύτερό του στα βραχύβια παρουσία του στον πράσινο πάγκο.

Ο Πάμπλο Λάσο ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τον νεοφερμένο Αμπάλδε ο οποίος ήταν ο άνθρωπος κλειδί στο πρόσθετο δεκάλεπτο, σκοράροντας καλάθια, με θράσος που θύμιζε Χουάν Ναβάρο του παλιού καιρού.

Ο κόουτς είδε τους δικούς του αθλητές να έχουν μια σειρά από λάθη θολωμένου μυαλού στη δεύτερη παράταση, τρεις σπαταλημένες κατοχές (Μποχωρίδης, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς), τρία αχρείαστα φάουλ που έστειλαν τον αντίπαλο στη γραμμή (Μποχωρίδης δις, Παπαπέτρου), ένα βιαστικό σουτ του Σέρβου, ε, το ρεζερβουάρ άδειασε λίγο πριν το νήμα, απέναντι σε μία ομάδα που διαθέτει ποιότητα και πείρα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πάγκου της.

Η απώλεια του Σαντ-Ρόος με 5ο φάουλ στις αρχές της πρώτης παράτασης ξεχαρβάλωσε την άμυνα, ενώ και ο Παπαπέτρου (που θα λείψει σήμερα) άφησε τα πνευμόνια του στο γήπεδο παίζοντας 44 λεπτά!

Το μοναδικό μελανό στοιχείο του ματς προπονητικά ήταν η τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας, ανεπίτρεπτο να έχεις 14 δευτερόλεπτα στη διάθεσή σου για την πιο κρίσιμη επίθεση του ματς και να μην εκδηλώνεις ούτε σουτ.

Προηγουμένως η ομάδα είχε δώσει όλο της το είναι για να επιστρέψει από το -14, αλλά μετά οι πράσινοι αναλώθηκαν σε τρίποντα προκειμένου να «κλειδώσουν» τη νίκη.


Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News