Το Κύπελλο και τα... μάτια σας - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2-3 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός καλωσορίζεται στο Κύπελλο Ελλάδος στο γήπεδο των Ζωσιμάδων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει ένα καθαρό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Λεωφόρο (Cosmotesport 1 HD, 15:00, Newspao.gr).

Μετά από το σπουδαίο διπλό στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου (2-3), ο Παναθηναϊκός καλείται να δείξει συνέπεια στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Λάσλο Μπόλονι θα εφαρμόσει ένα μικρό ροτέισον στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου κόντρα στους Γιαννιώντες, αφήνοντας εκτός αποστολής τους Μολό, Καμπετσή, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Ο Σένκεφελντ έχει επανέλθει στις προπονήσεις, όμως, θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτάκτως, θα μείνει εκτός δράσης ο Διούδης λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Οι πράσινοι δεν θέλουν να περάσουν τα… περσινά απέναντι στον ΠΑΣ και καλούνται να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή στον κακό αγωνιστικό χώρο της επαρχιακής ομάδας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος και Τζαβίδας.

Στον αντίποδα, με ενισχυμένη ψυχολογία θα παραταχθεί ο «Άγιαξ της Ηπείρου», έπειτα από τη νίκη επί του Παναιτωλικού (2-1) την περασμένη Δευτέρα. Θυμίζουμε πως στη φάση των 16 ο ΠΑΣ απέκλεισε τον Ατρόμητο με μεγάλο «διπλό» στο Περιστέρι (2-3).

Ο Γιουνούς Σανκαρέ στην πρώτη του συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στον Ατρόμητο (2-3) στο Περιστέρι.

Ο Σενεγαλέζος μέσος του Παναθηναϊκού μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα του ΟΠΑΠ για το επιτυχημένο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και τον αυριανό προημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, να τερματίσουμε ψηλά στο Πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» τονίζει στον ΟΠΑΠ το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού και υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. «Θέλω να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News