Το κασέ του Τουρέ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Το κασέ του Τουρέ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Nίκος Νταμπίζας εξετάζει την περίπτωση του Μπλατί Τουρέ για το χώρο της μεσαίας γραμμής με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους παρουσία στην Ομόνοια.

Ενίσχυση στην μεσαία γραμμή αναζητά μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Μπλατί Τουρέ με την πλευρά του οποίου έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες επαφές.

Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει καλά τον 24χρονος διεθνή με την Μπουρκίνα Φάσο μεσοαμυντικό καθώς τον είχε πάρει στην Ομόνοια το 2016 όταν ήταν τεχνικός διευθυντής στην κυπριακή ομάδα.

Φέτος ο Τουρέ έκανε μια γεμάτη σεζόν με την Κόρβοδα στη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας μετρώντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο και τώρα μένει ελεύθερος κάτι που είναι στα συν του Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά το κασέ του, φαίνεται πως αυτό είναι στα μέτρα του Παναθηναϊκού, αφού δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως σε αυτό το κομμάτι δεν θα δυσκολευτεί το τριφύλλι να καλύψει τις απαιτήσεις του, εφόσον, βέβαια, προχωρήσει σε αυτό το στάδιο η υπόθεση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News