Το κασέ του Σεπφ που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ρώτησε για Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός προχωράει για να τελειώσει μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα του ενός (εκ των δύο) δημιουργικών χαφ που αναζητά και σε πρώτο πλάνο έχει έρθει εδώ και λίγες μέρες η περίπτωση του διεθνούς Αυστριακού μέσου, Αλεσάντρο Σεπφ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γερμανική Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο 28χρονος μέσος, προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε στην πρώτη ομάδα των… μόνιμων πρωταθλητών Γερμανίας, είχε μία πολύ καλή πορεία στα τμήματα υποδομής της (21 ματς 5 γκολ στην U17, 31 ματς, 6 γκολ, 2 ασίστ στην U19) και στη Β’ ομάδα των Βαυαρών (65 ματς, 22 γκολ, 12 ασίστ).

Στη συνέχεια μετακόμισε στη Νυρεμβέργη για μία διετία (2014-2016) όπου κατέγραψε 11 γκολ και 13 ασίστ σε 55 αγώνες, ενώ στη συνέχεια έπαιξε για μία πενταετία στη Σάλκε μετρώντας 142 ματς, με 16 γκολ και 10 ασίστ. Μετά τον υποβιβασμό των «βασιλικών μπλε» πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ όπου είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 33 αγώνες.

Ο υποβιβασμός της Αρμίνια άνοιξε το «παράθυρο» που είχε στο συμβόλαιό του κι έχει την ευκαιρία να μείνει ελεύθερος. Με τον Παναθηναϊκό όχι μόνο να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, αλλά να έχει ήδη πραγματοποιήσει τον πρώτο κύκλο συζητήσεων με τον ίδιο και με τον ατζέντη του, εξετάζοντας την προοπτική της μετακόμισής του στην Ελλάδα.

Κι ο Σεπφ απ’ την πλευρά του δείχνει να «ψήνεται» με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έχει κάνει ήδη την… έρευνά του από παίκτη που αγωνίζεται στη Super League, δείχνοντας πολύ θετικός να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα παίξει στην Ευρώπη.

Οι δε αποδοχές του την περσινή σεζόν ήταν περίπου 400.000 ευρώ κι ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει σε απόλυτο βαθμό το κασέ του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News