Το κασέ του Ρικάρντο Γκόμες που θέλει ο Παναθηναϊκός

Το κασέ του Ρικάρντο Γκόμες που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αφήσει σε καμία περίπτωση σε… δεύτερη μοίρα το θέμα της απόκτησης του βασικού φορ, ο οποίος θα κληθεί να δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι “πράσινοι” στο εύκολο γκολ εδώ και μια πενταετία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Νο1 στόχος του “τριφυλλιού” για τη συγκεκριμένη θέση έχει ήδη εντοπιστεί και πρόκειται για τον 30χρονο επιθετικό της Παρτιζάν, Ρικάρντο Γκόμες, διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος έκανε μία καταπληκτική σεζόν με την ομάδα του Βελιγραδίου, με 38 γκολ και 8 ασίστ σε 54 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μία πολύ δύσκολη περίπτωση δεδομένα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με τον σερβικό σύλλογο (συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι, επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Σαρζάχ) και θα χρειαστεί μεγάλη, οικονομική υπέρβαση απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού για να ξεπεραστούν τα “θέλω” της Παρτιζάν.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ρικάρντο Γκόμες επιβεβαιώνεται κι από τα σερβικά ΜΜΕ, με την επισήμανση πως παρότι δεν έχουν εκκινήσει ακόμη διαπραγματεύσεις, έχουν γίνει διερευνητικές συζητήσεις. “Ο Ρικάρντο Γκόμες έχει τραβήξει την προσοχή των Αθηναίων. Και παρότι ακόμη όλα είναι σε αρχικό στάδιο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει επίσημη κίνηση τις επόμενες μέρες” ανέφερε η σερβική ιστοσελίδα Sportal.

Το κασέ του παίκτη δεν είναι μικρό, αλλά όχι και απλησίαστο.

Ειδικότερα, κυμαίνεται στις 800.000 ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News